KIWI Kiwi priser og tilbud

Finnes i gyldige kundeaviser

Se prisen på kiwi hos KIWI

Det er både raskt og enkelt å spare med Promotheus! For å spare penger på kiwi, bla igjennom en kundeavis og finn alle de relevante prisene hos din favorittforhandler, KIWI. Se hvor mye du kan spare med våre kundeaviser, som viser alle tilbudene og rabattene på kiwi. Ikke glem at du også kan finne rabatter hos Promotheus på flere produkter.

Du får de beste tilbudene hos oss

Hos Promotheus finner du alle rabattene, tilbudene og salgene som er tilgjengelig for kiwi. Vi vet om de beste tilbudene gir deg beskjed med en gang kiwi er på salg. Derfor kan du kan spare utrolig mye på din ukentlige handletur hos din favorittforhandler, som MENY, Tupperware, Coop Extra, Oriflame, Joker, Coop Mega, Coop Prix, KIWI. Hos oss kan du finne alle katalogene og kundeavisene fra de største forhandlerne og butikkene i Norge, slik at du kan enkelt sammenligne favorittbutikkene dine og finne ut hvor du kan spare mest penger.

Finn flere tilbud!

Bla igjennom de aktuelle tilbudene og rabattene på varene du elsker som kjeder, kjeks, kjøkken, kjøkkenbatteri, kjøkkenhette. Hos Promotheus kan du finne alt på ett sted, bare ett klikk unna utrolige tilbud. Ikke glem å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom - vi arbeider alltid med å forbedre vår service og vi oppdaterer nye tilbud og salg hver eneste dag for å gi deg de beste og laveste prisene!