Om Promotheus

 

Promotheus er en innholdsnettsted som gir besøkende de nyeste kundeavisene og rabattene fra ledende forhandlere. Vårt hovedmål er å gjøre det enklere for deg å bla gjennom kampanjetilbud, alt praktisk samlet på ett sted. Promotheus tilbyr jevnlig og i rett tid et bredt utvalg av hundrevis av aktuelle kundeaviser fra de mest fremtredende forhandlerne i landet, fra store kjeder til mindre spesialiserte butikker. Du kan sammenligne alle tilgjengelige tilbud og rabatter, samt søke etter spesifikke produkter, varer og merker som interesserer deg. Vi gjør det mulig for deg å være godt informerte forbrukere som effektivt kan velge det mest fordelaktige tilbudet og spare både penger og tid.

For å sikre at ingen kampanje eller rabatt blir oversett, og at du alltid har oppdaterte tilbud for hånden, kan du laste ned vår Promotheus-applikasjon på din mobiltelefon eller nettbrett, tilgjengelig for Android og iOS. For mer informasjon om dette, besøk her.

 

Om forfatterne

Opportunus ble etablert i 2012 i Tsjekkia. Deres første produkt var nettstedet Kompas Slev, etterfulgt av lanseringen av flere nettsteder. I dag opererer selskapet i det digitale markedet i over 60 land på seks kontinenter og administrerer nesten to hundre nettsteder og applikasjoner. Nesten hundre ansatte fokuserer på å skaffe og tilby informasjon om butikker, kundeaviser og rabattkampanjer til sluttbrukere, inkludert filialinformasjon, adresser, åpningstider eller individuelle produktpriser. Våre nettsteder og applikasjon betjener primært sluttbrukere i deres kjøpsbeslutninger, og sparer dem tid og penger. Imidlertid blir vår rike database av butikker, produkter og rabattkampanjer også benyttet av B2B-partnere, som store mediehus. Data fra vår database fungerer som innhold for deres lesere, på samme måte som våre nettsteder letter deres kjøp. En av B2B-innovasjonene i våre tilbud er ecPaper, et verktøy for å lage interaktive kataloger. Det er primært designet for bedrifter og produksjonsselskaper som ønsker å effektivt og interaktivt tilby sine produkter online. For mer informasjon om Opportunus, vennligst besøk nettsiden opportunus.cz.

 

Kontakt

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000
[email protected]
https://opportunus.cz